Pressmedelande 2017-09-06

Privabs naturgodis helt utan palmolja

Privabs nya koncept för naturgodis – Gottmix Natur – är helt fritt från palmolja, av hänsyn till både hälsa och miljö.

Privabs naturgodissortiment Gottmix Natur är helt fritt från palmolja: ”hänsyn både till hälsan och miljön”, säger Göran Sandahl ansvarig för marknadsbolaget på Privab.

Privabs nya koncept för naturgodis – Gottmix Natur – är helt fritt från palmolja.
– Vi tycker att det är viktigt att erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter som tar hänsyn både till hälsan och miljön, säger Göran Sandahl.

Gottmix Natur innehåller bland annat kryddade- och chokladöverdragna nötter och omfattar ett hundratal olika sorters naturgodis som alla är fria från palmolja.
– Efterfrågan på palmolja leder till att regnskog avverkas. Att det även framkommit en hälsoaspekt på frågan har gjort vårt val ännu enklare. Vi upplever att vi har ett ansvar gentemot våra kunder och samhället i stort, säger Göran Sandahl.

För mer information, kontakta:
Göran Sandahl tel: 08-410 250 18

 

Privab bildades år 2000 och består av privata grossister i samverkan. Privab säljer varor till servicehandel och dagligvaruhandel samt utvecklar och äger koncepten Gottmix och MyWay. Privab är en av branschens snabbast växande aktörer med en omsättning på över 1 miljard sek och närmare 250 medarbetare.

Är du intresserad av hur vi kan hjälpa dig att öka din försäljning?