Lösviktsgodis i toppklass!

Vi vill ge våra konsumenter möjligheten att köpa godis med hög kvalitet och samtidigt få en fantastisk smakupplevelse till ett rimligt pris. Därför så finns det i Gottmix i huvudsak märkesvaror från ledande leverantörer med hög kvalitet!

Om vi väljer rätt väg eller inte, det får konsumenten avgöra. Ett gott tecken på att vi tänker rätt är att flera och fler butiker väljer att ta in Gottmix som sin leverantör på lösviktsgodis. Sedan starten 2008 finns Gottmix nu i över 400 dagligvarubutiker runt om i Sverige.

Vi gör städigt förändringar i vårt sortiment så att avdelningen skall kännas nyskapande och händelserik utifrån ett konsumentperspektiv. Vi genomför säljdrivande aktiviteter och vi erbjuder självklart våra konsumenter säsongsprodukter som till exempel vid Påsk och Jul.

En viktig del i vårt arbete är hygienen i avdelningen och den lösning vi tagit fram för våra burkar.
Ett sockertråg under burken gör att det går lätta att avlägsna eventuellt socker. Till det har våra burkar ett ”ryggstöd” som underlättar påfyllnad som görs genom det bakre hålet i burken. Detta gör att principen ”först in först ut” alltid följs.

Är du intresserad av att veta mer?

 

 

Är du intresserad av hur vi kan hjälpa dig att öka din försäljning?