OM OSS

Vi älskar godis!

Vi kanske inte skulle hävda att godis borde vara en mänsklig rättighet, men nära på. Konfektyr, snacks, dryck, sånt älskar vi, och vårt mål är att göra det tillgängligt för så många som möjligt. Sånt som sätter guldkant på tillvaron, helt enkelt. 

Kanske är det just för att vi är så passionerade över våra varor som så många inom servicehandeln och dagligvaruhandeln väljer oss som leverantör – rikstäckande kedjor såväl som fristående aktörer. Vi skulle kunna nämna kunder som Filmstaden, Dollarstore, Svenska Fotbollsförbundet, ICA-butiker, Coop-butiker och så vidare, men det skulle säkert bara verka skrytigt. Vi skulle också kunna skriva att vi är en av branschens snabbast växande aktörer, att vi omsätter 1,2 miljarder kronor, att vi finns på nio orter med 250 anställda och dessutom har branschens största kampanjutbud. Men det där säger inte så mycket om vilka vi är. Storlek, siffror, statistik. Egentligen spelar det ingen roll vad vi säger om oss själva överhuvudtaget, för det är när du har kontakt med oss som du kommer märka det där vi inte riktigt kan beskriva i ord: servicen, smidigheten, det goda bemötandet. Kanske vill du öka din försäljning, få ordning på utbudet eller hitta bästa möjliga placering i butik – vi hjälper dig gärna!

Privab består av sex grossister i samverkan och vi älskar som sagt konfektyr, snacks och drycker, men givetvis erbjuder vi även ett bredare sortiment än så: tobak, färskvaror, kolonial, glass och så vidare – vi fixar det mesta du behöver.  

Och du – om du är leverantör, hör gärna av dig om du vill ha ett samarbete med oss, vi har en rikstäckande säljkår och kan sälja volymer.