Butikskonceptet för dig som vill lyckas…

Varför MyWay?
Det som saknas på marknaden idag är ett butikskoncept som ställer höga krav på köpmannen men också ger valfriheten. Hos oss behåller du friheten att vara fristående köpman och kunna välja dom pusselbitarna du vill, för att lyckas i din butik. Vi erbjuder en palett med olika förmåner som du kan nyttja för att få den butik du själv vill. Kravet vi har är att ni köper era varor från oss och nyttjar de prisfördelar Privab erbjuder samt följer konceptets kampanjer till 100 %.

Sortiment är extremt viktigt ur ett lönsamhetsperspektiv därav rekommenderar vi starkt att man följer vårt grundsortiment. Det är av grundsortimentet vi väljer alla våra kampanjvaror. Vi hjälper dig med planogram och övriga sortimentsråd så att du inte missar någon av de viktigaste produkterna för att skapa lönsamhet. Entreprenören ska fortfarande känna att det är hans/hennes butik och att de påverkar sin egen business!

Vad får man?
Vi kommer erbjuda dig attraktiva priser från de leverantörer vi väljer att samarbeta med i konceptet. Det kommer också finnas butiksmaterial att tillgå från leverantörerna. Utöver detta kommer vi samarbeta med en mängd serviceföretag där vi bl.a. erbjuder förmånliga erbjudanden och reducerade priser.

Är du intresserad av att veta mer?

 

Är du intresserad av hur vi kan hjälpa dig att öka din försäljning?